Stappen om de Mcafee Virusscan in uw systeem uit te schakelen voor e-mailservice

Terwijl u installeert en aan de slag gaat met uw antivirusservice, kan dit soms een probleem vormen met de normale werking van andere apps op uw systeem. Een voorbeeld van zo’n probleem zijn problemen tijdens het verzenden en ontvangen van e-mails in uw mailbox. Dit kan worden veroorzaakt door de scanfunctie van de antivirusprogramma. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, we hebben een zeer eenvoudige methode om dit probleem op uw apparaat op te lossen. De stappen hiervoor staan ​​vermeld in het volgende gedeelte van de blog.
Voor andere plangerelateerde of functionerende problemen met de antivirusservice, kunt u ons bellen op het Mcafee Contact Nummer Nederland, we zullen u begeleiden met de beste opties en oplossingen om eventuele problemen die uw werk kunnen belemmeren te verwijderen.

Hoe de scanoptie voor e-mailservice uit te schakelen

Het uitschakelen van de e-mailscanfunctie kan erg gevaarlijk zijn voor uw systeem, daarom raden we u af om dit permanent te doen. U kunt het echter tijdelijk uitschakelen totdat de probleemoplossing is opgelost.

 De eerste stap is om met de rechtermuisknop op het SHIELD ICON te klikken in het meldingengedeelte van uw apparaat

 Hier moet u naar de optie WIJZIGINGSINSTELLINGEN navigeren en erop klikken

 Zoek verder de optie REAL-TIME SCANNING en klik erop

 Wanneer u naar het juiste venster wordt geleid, moet u naar het gedeelte SCAN DEZE BIJLAGEN gaan

 Onder het bovenstaande gedeelte moet u op het selectievakje naast de knop E-MAILBEVESTIGINGEN tikken; dit schakelt de functie voor het scannen van e-mail uit

 Tik op de knop TOEPASSEN om de aangebrachte wijzigingen in te schakelen

Door middel van de bovenstaande stappen moet het probleem worden opgelost. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan zonder vertraging contact op met de helpdeskmedewerkers van Mcafee Klantenservice Nederland Telefoonnummer. We zorgen ervoor dat alle abonnementsgerelateerde bugs snel worden verholpen.