Een bestand opnieuw toevoegen aan de Mcafee-uitsluitingslijst: eenvoudige stappen

Soms verwijdert uw antivirussoftware de bestanden die u zelf aan de uitsluitingslijst had toegevoegd. De softwaretoepassing doet dit over het algemeen om uw systeem te beschermen tegen het mogelijk risicovolle document. Als u zeker weet dat het bestand geen risico vormt voor het systeem, kunt u het weer toevoegen aan de lijst met uitgesloten documenten. Hiervoor moet je twee grote stappen volgen:

• Updaten van de antivirus-applicatie

• Het bestand controleren voordat u het uitsluit van de scans

In de volgende sectie van deze blog hebben we de methode voor beide bovengenoemde vermeld. Ook kunt u voor meer informatie en begeleiding met betrekking tot uw antivirusabonnement contact met ons opnemen via de Mcafee Klantenservice Nederland Telefoonnummer. We zullen u onmiddellijk de beste oplossingen bieden voor alle problemen.

Snelle en veilige manier om bestanden opnieuw toe te voegen aan de lijst met uitgesloten documenten

  1. Updaten van de software-app

 De eerste stap is om naar het M-shield-pictogram te gaan en erop te klikken; u vindt dit naast het klokpictogram in uw systeem

 Vervolgens moet u op de knop CONTROLEREN OP UPDATES tikken

 Wacht hier op het scannen en zorg ervoor dat uw software is bijgewerkt en niet op verouderde versies draait

 Als de pop-up voor geen updates knippert, ga dan verder met de volgende stap

  1. Het bestand scannen

 Hier moet u eerst het FILE EXPLORER-scherm openen; u kunt de sneltoets gebruiken die WINDOWS KEY + e is

 Navigeer nu naar de map waarin het betreffende document is opgeslagen

 Tik verder op het tabblad SCAN

 Als het document de scan succesvol heeft uitgevoerd, kunt u het opnieuw toevoegen aan de lijst met uitgesloten bestanden in de antivirus-app

Door de bovenstaande stappen te volgen, zou u het probleem moeten kunnen oplossen. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan gerust contact op met onze technici via de online helpdesk. Bel ons gratis nummer Mcafee Gratis Telefoonnummer. We helpen je in een mum van tijd met de beste en meest effectieve oplossingen.